Νότια Κρήτη

Ο Νίκος Ηγουμενίδης στην τιμητική εκδήλωση για τον Ξωπατέρα με τον Ψαραντώνη

Ο Νίκος Ηγουμενίδης στην τιμητική εκδήλωση για τον Ξωπατέρα με τον Ψαραντώνη

Υπό την διοργάνωση του δραστήριου Πολιτιστικού Συλλόγου "ΘΕΜΟΣ ΚΟΡΝΑΡΟΣ».

A-
A+
21/07/2018 | 14:01

Στις πολύ όμορφες στιγμές της προετοιμασίας και της πρόβας της σημαντικής μουσικής-πολιτιστικής εκδήλωσης στον Σίβα προς τιμήν του Κρητικού επαναστάτη της Μεσαράς Ξωπατέρα βρέθηκε την Πέμπτη 20 Ιουλίου 2018 ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης.

Ο Νίκος Ηγουμενίδης είχε τη χαρά να βρεθεί τόσο κατά τη διάρκεια της μουσικής εκδήλωσης, όσο και λίγο πριν στο χώρο της προετοιμασίας στο Σίβα, και να ανταλλάξει απόψεις και φυσικά να ακούσει από κοντά τους μουσικούς. Εκεί ο αειθαλής Ψαραντώνης μαζί με τον δημιουργό του τραγουδιού του Ξωπατέρα Αλέκο Καλεμάκη (λύρα) και τον Γιώργο Σμαραγδάκη (λαούτο).

Με αφορμή την παρουσίαση του μουσικού δίσκου του Ξωπατέρα, υπό την διοργάνωση του ιστορικού και δραστήριου Πολιτιστικού Συλλόγου Σίβας «ΘΕΜΟΣ ΚΟΡΝΑΡΟΣ», το παρών έδωσε πλήθος κόσμου, ο αντιδήμαρχος του Δ. Φαιστού Γ. Μαυράκης, ενώ όλοι οι μουσικοί που έπαιξαν είναι οι: Ψαραντώνης – Αλέκος Καλεμάκης – Γιώργος Σμαραγδάκης – Στέλιος Καμπουράκης -Στέφανος και η κα Στεφανάκη – Καλεμάκη.

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.