Κους Κους

Ο τυχερός Περιφερειάρχης , το ψάρι και η ΑΕΜ

Ο τυχερός Περιφερειάρχης , το ψάρι και η ΑΕΜ

A-
A+
09/10/2017 | 21:16

Γεμάτες ήταν οι εξέδρες του σταδίου Μοιρών το περασμένο Σάββατο από φιλάθλους και των δύο ομάδων που ήρθαν να δουν τον αγώνα της ΑΕΜ με τον Γιούχτα. Μεταξύ αυτών και ο περιφερειάρχης κ. Αρναουτάκης που ο φωτογραφικός φακός του apopsilive.gr τον συνέλαβε να κάθεται περίπου στο κέντρο και μαζί με άλλους συμπολίτες του να παρακολουθεί με ενδιαφέρον τον αγώνα.

Παράδειγμα προς μίμηση για πολλούς άλλους δημοτικούς άρχοντες που δεν γνωρίζουν ούτε που βρίσκεται το γήπεδο της πόλης ή του χωριού τους σε αντίθεση με τον  κ. Αρναουτάκη που πηγαίνει συχνά  στο γήπεδο και παρακολουθεί από κοντά τις προσπάθειες της ομάδας των Αρχανών.

Το Σάββατο στην λαχειοφόρο αγορά της ΑΕΜ ο κ. Αρναουτάκης ήταν ο μεγάλος τυχερός καθώς κέρδισε το ψάρι που κλήρωσε η ΑΕΜ , ωστόσο ο ίδιος προτίμησε να το αφήσει και πάλι στην ομάδα των Μοιρών για οικονομική ενίσχυση όπως ανέφερε. ε κάθε περίπτωση πάντως ο κ. Αρναουτάκης αποδείχτηκε διπλά τυχερός  αφού έφερε γούρι στην ομάδα του ενώ κέρδισε και το ψάρι της κλήρωσης. Ας είναι καλά να έρθει και του χρόνου…!

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.