Νότια Κρήτη

Οι σχολές χορού Γεωργιλαδάκη ενημερώνουν και χορεύουν με τους μαθητές(ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

Οι σχολές χορού Γεωργιλαδάκη ενημερώνουν και χορεύουν με τους μαθητές(ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

Οι μαθητές του Γυμνασίου Αγίων Δέκα γνωρίζουν τους Κρητικούς παραδοσιακούς χορούς (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

A-
A+
25/04/2018 | 16:34

Μιά πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 25/4 στο Γυμνάσιο Αγίων Δέκα από τις σχολές χορού Γεργιλαδάκη. Στα πλαίσια της θεματικής εβδομάδας  ο Γυμναστής – χοροδιδάσκαλος και υπεύθυνος των σχολών κ. Κώστας Γεωργιλαδάκης  ανέλαβε να γνωρίσει τους χορούς της Κρήτης στους μαθητές τόσο θεωρητικά  όσο και πρακτικά .

Ο γνωστός χοροδιδάσκαλος αφού ανέφερε με λίγα λόγια την ιστορία του κάθε χορού , στη συνέχεια την σκυτάλη έπαιρνε το 7μελές χορευτικό συγκρότημα που είχε μαζί του δείχνοντας με ποιό  τρόπο  χορεύεται καθένας από αυτούς. Η εκδήλωση έκλεισε με  δύο επιπλέον χορούς που χόρεψαν όλοι μαζί στην πολλαπλή αίθουσα του σχολείου.

 

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.