Νότια Κρήτη

Ολοκληρώνεται ο δρόμος μπροστά από το Μουσείο Μεσαράς

Ολοκληρώνεται ο δρόμος μπροστά από το Μουσείο Μεσαράς

Οι διερχόμενοι οδηγοί θα πρέπει να κινούνται με προσοχή μέχρι την ολοκλήρωση της ασφαλτόστρωσης.

A-
A+
14/03/2018 | 12:24

Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται σήμερα για τους οδηγούς που κατευθύνονται προς το Ηράκλειο αλλά και προς τις Μοίρες αντίστοιχα καθώς από το πρωί έχουν εγκατασταθεί μηχανήματα της αναδόχου εταιρείας που έχει αναλάβει την ολοκλήρωση της εργολαβίας του δρόμου στον κόμβο του Μουσείου Μεσαράς και συγκεκριμένα στο ύψος της διακλάδωσης προς τον Αμπελούζο.

Τα μηχανήματα έπιασαν δουλειά προκειμένου να ολοκληρώσουν την τελευταία επίστρωση με ασφαλτικό, ώστε να ολοκληρωθεί και το τελευταίο τμήμα του κόμβου στην έξοδο του δρόμου προς τις Μοίρες, το οποίο παρουσίαζε και κάποια προβλήματα με λακκούβες και φθορές που είχαν προκληθεί.

Η διέλευση της κυκλοφορίας των οχημάτων θα γίνεται με παράκαμψη μέσα από το χωριό για όσο διάστημα διαρκέσουν οι εργασίες ολοκλήρωσης της επίστρωσης με ασφαλτοτάπητα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Η εργολήπτρια εταιρία έχει τοποθετήσει ειδικά προειδοποιητικά σήματα και με προσωπικό προειδοποιεί τους οδηγούς για μείωση της ταχύτητας και για την εκτροπή της κυκλοφορίας. Ωστόσο παρακαλούνται οι οδηγοί να είναι προσεκτικοί και να συμμορφώνονται με τις οδηγίες και τα σήματα που έχουν τοποθετηθεί.

 

 

 

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.