Νότια Κρήτη

Όταν η Βούλα έχει κέφια … ζωγραφίζει αγγέλους!

Όταν η Βούλα έχει κέφια … ζωγραφίζει αγγέλους!

Πως ένα σπίτι στα Νότια παράλια από ερείπιο , έγινε αξιοθέατο

A-
A+
04/06/2018 | 22:58

Όταν ο σύλλογος έχει έμπνευση και η Βούλα κέφια , τότε ιδού το αποτέλεσμα ! Θα μπορούσε άνετα να είναι ο τίτλος του κειμένου που ακολουθεί . Ύστερα λοιπόν από έμπνευση του Πολιτιστικού συλλόγου Αντισκαρίου και πρωτοβουλία της Λαδουκάκη Βούλας που έβαλε το ταλέντο , ένα σπίτι ερείπιο της παραλίας των Πλατειών Περαμάτων μεταμορφώθηκε κυριολεκτικά.

Το αποτέλεσμα όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που παρουσιάζουν το «πριν» και το «μετά» είναι πράγματι εντυπωσιακό. Το ερειπωμένο σπίτι ζωντάνεψε με τα χρώματα και το πινέλο της Βούλας αλλάζοντας κυριολεκτικά όψη αλλά και διάθεση κατοίκων και επισκεπτών . Να σημειώσουμε ότι η Βούλα με τις δημιουργίες της αυτές που έχουν σαν βάση το diy , δηλαδή το «κάντο μόνος σου»  στα Ελληνικά,  έχει ήδη ξεπεράσει τα όρια του χωριού της αφού την έχουν καλέσει σε άλλα δύο ή τρία χωριά να επαναλάβει το «πείραμα» της.

«Φαντάσου μια Μεσαρά πολύχρωμη…» ανέφερε κάποια στενή συγγενής της και δεν  έχει άδικο . Εμείς τη φανταζόμαστε ,  γι αυτό προχώρα Βούλα και θάμαστε μαζί σου…

Το ίδιο σπίτι πριν

…και μετά

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.