Νότια Κρήτη

Παιδική χαρά στο Τυμπάκι… επικίνδυνη για τα παιδιά! (φώτο)

Παιδική χαρά στο Τυμπάκι… επικίνδυνη για τα παιδιά! (φώτο)

Είναι κρίμα σε ένα πάρκο στολίδι για το Τυμπάκι να αντικρίζουμε τραγικές εικόνες εγκατάλειψης...

A-
A+
14/06/2018 | 11:57

Eστία κινδύνου για τα μικρά παιδιά εξακολουθεί να αποτελεί η παιδική χαρά στο πάρκο δίπλα στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Τυμπακίου του Δήμου Φαιστού, η οποία εμφανίζει εικόνα ερήμωσης και εγκατάλειψης.

Ξεχαρβαλωμένες τσουλήθρες , κούνιες σκουριασμένες, σκουπίδια παντού, σπασμένα μπουκάλια μπύρας, χαλίκια και ξερά χόρτα αντί για πλαστικούς τάπητες συνθέτουν το σκηνικό που αντικρίζει όποιος επισκέπτεται την παιδική χαρά. Σκηνικό όχι απλώς άθλιο αλλά και άκρως επικίνδυνο.

Είναι κρίμα σε ένα πάρκο στολίδι για το Τυμπάκι να αντικρίζουμε τραγικές εικόνες εγκατάλειψης…  Ελπίζουμε οι αρμόδιοι να επιληφθούν επί του θέματος!

Πηγή: Apopsilive.gr

 

 

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.