Νότια Κρήτη

«Παίζω σαν …παιδί» σήμερα το απόγευμα στο Ζαρό από το Κέντρο Ημέρας «Εν Πλω»

«Παίζω σαν …παιδί» σήμερα το απόγευμα στο Ζαρό από το Κέντρο Ημέρας «Εν Πλω»

Συζήτηση, ανταλλαγή εμπειριών και απόψεων για το πως είναι να ζεις μαζί με παιδιά.

A-
A+
14/02/2018 | 11:04

Συνεχίζονται με επιτυχία οι δράσεις που έχουν ξεκινήσει από το Κέντρο Ημέρας “Εν Πλω” της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Φαιστού που απευθύνονται στην ευρύτερη κοινωνία της Μεσαράς με μια σειρά ομιλιών και θεμάτων με τίτλο: «Συζητώντας για το παιδί».

Στο πλαίσιο αυτό κάθε δεύτερη Τετάρτη του μήνα, στις 17:00, συναντιούνται γονείς, κηδεμόνες, εκπαιδευτικοί και όποιος άλλος ενδιαφέρεται και συζητούν θέματα σχετικά με τα παιδιά. Οι παριστάμενοι συζητούν, προβληματίζονται, μοιράζονται ιδέες, απόψεις και εμπειρίες αλλά και προσπαθούν να προσεγγίσουν απορίες προτείνοντας λύσεις σε ότι αφορά τη ζωή με τα παιδιά.

Οι συναντήσεις ξεκίνησαν από την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017 με το θέμα: «Από σύντροφοι… Γονείς!», ακολούθησε η 2η συνάντησή στις 13 Δεκεμβρίου, με θέμα: «Τυπικά στάδια ανάπτυξης λόγου & παιχνιδιού των παιδιών», στο χώρο του Κέντρου Ημέρας “Εν Πλω”.

Η επόμενη συνάντησή είναι η σημερινή Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018, ώρα 17:00, στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δημοτικού Σχολείου Ζαρού, με θέμα συζήτησης: «Παίζω σαν… παιδί!» και συντονίστρια την κ. Μαρία Καραγιώργου, Νηπιαγωγό και εθελόντρια του Κέντρου Ημέρας “Εν Πλω”.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με τη φιλοξενία και τη συνεργασία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Ζαρού.

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.