Νότια Κρήτη

Πατέντα: Μετέτρεψε την παλιά ηλεκτρική κουζίνα σε ψησταριά

Πατέντα: Μετέτρεψε την παλιά ηλεκτρική κουζίνα σε ψησταριά

A-
A+
11/06/2018 | 14:10

Μία ενδιαφέρουσα πατέντα σκέφτηκε κάτοικος από τους Αγίους Δέκα για να αξιοποιήσει την παλιά ηλεκτρική  κουζίνα που είχε παραπεταμένη στην αποθήκη του σπιτιού του. Πήρε την κουζίνα , αφαίρεσε την ηλεκτρική πλάκα με τα «μάτια» και δημιούργησε αρκετό χώρο ώστε να μπορεί να ανάψει ξύλα στο εσωτερικό της. Στη συνέχεια προσάρμοσε ένα πλέγμα στο σημείο όπου υπήρχαν τα «μάτια» και άρχισε να ψήνει…

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες  που δημοσιεύουμε , η πατέντα λειτούργησε εξαιρετικά,  ενώ σύμφωνα με τον κ. Λουπάκη  του οποίου ανήκει η επινόηση της  πατέντας κάτω από την εστία της φωτιάς υπάρχει χώρος και για ψητά.

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.