Νότια Κρήτη

Πραγματοποιήθηκε …Εκπαίδευση για την αειφορία στο 1ο Δ.Σ. Μοιρών

Πραγματοποιήθηκε …Εκπαίδευση για την αειφορία στο 1ο Δ.Σ. Μοιρών

A-
A+
08/11/2017 | 13:55

Επιμορφωτικές Εσπερίδες για εκπαιδευτικούς με θέμα: «Εκπαίδευση για την Αειφορία στα προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων»   

Επιμορφωτική εσπερίδα με στόχο την επιμόρφωση των εκπαιδευτικών σε θέματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Εκπαίδευσης για την Αειφορία κατά την υλοποίηση των προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων, καθώς και η ενημέρωση και συμμετοχή τους στα εκπαιδευτικά προγράμματα που υλοποιούνται στο Κ.Π.Ε. Αρχανών, πραγματοποιήθηκε στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Μοιρών στις Μοίρες.   

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν πολλοί εκπαιδευτικοί κυρίως από την πρωτοβάθμια εκπ/ση καθώς επίσης και ο προϊστάμενος της Πρωτοβάθμιας Ηρακλείου κ. Αποστολάκης. Ομιλητές -εισηγητές ήταν η κ. Άννα Μαρτιμιανάκη, Αναπληρώτρια Υπεύθυνη ΚΠΕ Αρχανών, ο κ. Στέργιος Χατζάκης , υπεύθυνος Σχολικών Δραστηριοτήτων Πρωτ/θμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου,  κ.α

 

 

 

 

 

 

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.