Νότια Κρήτη

Προγράμματα παροχής χρηματικών βοηθημάτων βρίσκονται σε εξέλιξη στο Δήμος Γόρτυνας

Προγράμματα παροχής χρηματικών βοηθημάτων βρίσκονται σε εξέλιξη στο Δήμος Γόρτυνας

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το επίδομα ορεινών και μειονεκτικών περιοχών 2018 ύψους έως 600 €.

A-
A+
12/10/2018 | 14:19

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι αιτήσεις για το χρηματικό βοήθημα 1.000 ευρώ για τις πολύτεκνες αγρότισσες μητέρες, καθώς επίσης και το επίδομα ορεινών και μειονεκτικών περιοχών 2018 ύψους έως 600 ευρώ.

Ανακοίνωση από το Κέντρο Κοινότητας του Δήου Γόρτυνας:

«Ο Δ. Γόρτυνας και το Κέντρο Κοινότητας του Δ. Γόρτυνας σας ενημερώνουν ότι ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το επίδομα ορεινών και μειονεκτικών περιοχών 2018 ύψους έως 600 €. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται στα ΚΕΠ του Δήμου με το εκκαθαριστικό σημείωμα.

Επίσης βρίσκεται σε εξέλιξη το χρηματικό βοήθημα για τις πολύτεκνες αγρότισσες μητέρες. Η υποβολή των αιτήσεων από τις δικαιούχους γίνεται ηλεκτρονικά σε οποιοδήποτε ΚΕΠ και ξεκινά από 15/10/2018 έως 09/11/2018. Το χρηματικό βοήθημα είναι έως και 1000 €.

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται είναι: βιβλιάριο υγείας όλων των μελών της οικογένειας, αριθμός βιβλιαρίου τραπέζης, βεβαίωση σπουδών και φωτοτυπία φοιτητικού πάσο σε περίπτωση σπουδαστών, ΑΦΜ των ανέργων τέκνων και ταυτότητα της αιτούσας.

Βασική προϋπόθεση η οικογένεια να αποτελείται τουλάχιστον από τέσσερα παιδιά ανήλικα ή έως 24 ετών για σπουδαστές και να είναι ασφαλισμένα στον ΟΓΑ.»

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.