Νότια Κρήτη

Προσέξτε τα σπίτια σας : Αλωνίζουν οι διαρρήκτες …!

Προσέξτε τα σπίτια σας : Αλωνίζουν οι διαρρήκτες …!

Πολλαπλά κρούσματα από τη Μεσαρά ως το Ηράκλειο

A-
A+
12/02/2018 | 19:51

Ανησυχία και φόβο έχουν προκαλέσει στους πολίτες  τα τελευταία κρούσματα κλοπών και διαρρήξεων που έχουν σημειωθεί στην πολη και σε χωριά όλου του Νομού .

Τα περιστατικά  που καταγράφηκαν μόνο το τελευταίο εικοσιτετράωρο κι έχουν γίνει γνωστά σε εμάς , είναι τουλάχιστον έξι . (Δύο σε Ηράκλειο, ένα Αγία Βαρβάρα, Βενεράτο και δύο Πλάτανο Καινουργίου) . Πιθανότατα υπάρχουν κι άλλα που δεν έχουν πέσει στην αντίληψη μας.

Πάντως το σίγουρο είναι ότι θα γίνουν κι άλλα γι αυτό θα πρέπει οι κάτοικοι να είναι σε επαγρύπνηση , να λαμβάνουν όλα τα μέτρα ασφάλειας και να ενημερώνουν την αστυνομία σε περίπτωση που αντιληφθούν κάτι ύποπτο.

Οι φωτογραφίες είναι από σπίτι του κ. Ροδίτη που κάνει έκκληση αν κάποιος  είδε κάτι να τον ενημερώσει..

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.