Νότια Κρήτη

Πρόταση γάμου στη σκηνή του Τόνι Σφήνου (βίντεο)

Πρόταση γάμου στη σκηνή του Τόνι Σφήνου (βίντεο)

Ο νεαρός έπεσε στα γόνατα κάνοντας πρόταση γάμου στη Μαρία του.

A-
A+
19/06/2017 | 10:12

Κυριακή αυτή τη φορά ο Τόνι Σφήνος, στο επικό κλείσιμο του Matala Beach Festival 2017 τρελαίνοντας τον κόσμο που ανυπόμονος περίμενε να τον δει στη σκηνή για να τον διασκεδάσει με το μοναδικό του χιούμορ και τα ξεκαρδιστικά σκετσάκια που κάνει στη σκηνή με τους συνεργάτες του.

Εκεί λοιπόν που νομίζαμε ότι τα είχαμε  δει όλα, είχαμε γελάσει είχαμε τραγουδήσει, είχαμε χορέψει, λέει στο κοινό ότι θέλει να κάνει ένα σκετσάκι αλλά με τη βοήθεια δυο εθελοντών. Βρίσκει λοιπόν έναν νεαρό και τον ρωτάει αν ήρθε μόνος του ή με το «τσικάκι» του. Εκείνος ήταν με την αγαπημένη του Μαρία. Ο Τόνι ζήτησε από το ζευγάρι να ανέβει στη σκηνή και εξήγησε στη Μαρία ότι θα γινόταν το παιχνίδι με τα μάτια και τα αυτιά της κλειστά.

Η συνέχεια επί της οθόνης σας… ο νεαρός έπεσε στα γόνατα κάνοντας πρόταση γάμου στη Μαρία του. Δείτε απλά το βίντεο

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.