Νότια Κρήτη

Ψάχνετε Ανταλλακτικά για 4×4;

Ψάχνετε Ανταλλακτικά για 4×4;

Στην ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ 4x4 parts θα βρείτε αξιόπιστα ανταλλακτικά φανοποιίας και μηχανικών εξαρτημάτων

A-
A+
09/09/2017 | 12:46

Η επιλογή ενός μεταχειρισμένου ανταλλακτικού είναι δύσκολη υπόθεση με τον βαθμό δυσκολίας να εξαρτάται από το είδος του ανταλλακτικού.

Παρακάτω αναφερόμαστε στα πιο σημαντικά σημεία που πρέπει να προσέξετε πριν την αγορά:

– Το ανταλλακτικό πρέπει να πληροί τις προδιαγραφές του κατασκευαστή. Να έχει το ίδιο νούμερο. Φράσεις του τύπου «θα ταιριάξει», «θα το κουμπώσω εγώ», ίσως κρύβουν μελλοντικά προβλήματα.

– Το ανταλλακτικό πρέπει να είναι σωστά προφυλαγμένο. Οι καιρικές συνθήκες είναι πιθανόν να το έχουν αλλοιώσει.

– Το μεταχειρισμένο ανταλλακτικό πρέπει να είναι σωστά συντηρημένο.

– Καλό είναι το μεταχειρισμένο ανταλλακτικό να συνοδεύεται από εγγύηση από τον αγοραστή. Αυτό δίνει κάποια extra σιγουριά.

– Μάθετε για την προέλευση του μεταχειρισμένου ανταλλακτικού, αν πρόκειται για ανακατασκευσμένο ή π.χ. από κάποιο τρακάρισμα.

Η εταιρία ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ από το 1985, καλύπτει άμεσα και με συνέπεια τις ανάγκες της Ελληνικής αγοράς σε μεταχειρισμένα ανταλλακτικά παντός τύπου, ευρωπαϊκού και ιαπωνικού αυτοκίνητου, παρέχοντας επίσης υπηρεσίες συνεργείου.

Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της θα βρείτε μια ολοκληρωμένη γκάμα από: καμπίνες, καρότσες, μηχανές, σασμάν, διαφορικά, μπροστινά συστήματα κ.α.

Διαθέτει επίσης οποιοδήποτε ανταλλακτικό, κατόπιν παραγγελίας σε 2 έως 3 μέρες.

Στόχος της ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ είναι η παροχή αξιόπιστων ανταλλακτικών φανοποιίας και μηχανικών εξαρτημάτων με συνέπεια στο χρόνο παράδοσης για όλη την Ελλάδα.

 

Διεύθυνση: 1ο χλμ. Μοιρών – Ηρακλείου (έναντι Lidl)

Τηλέφωνα:  +30 28920 22384  / +30 6974 895 210 / +30 6977 770 810

Ηλεκτρονική Διεύθυνση: http://www.4x4parts.gr/gr/

E-mail: info@4x4parts.gr

 

 

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.