Διάφορα Σπορ

Με ρεκόρ συμμετοχών ο σημερινός (28/5/17) αγώνας «3o FESTOS RUN»!

Με ρεκόρ συμμετοχών ο σημερινός (28/5/17) αγώνας «3o FESTOS RUN»!

A-
A+
28/05/2017 | 20:02

Με νέο ρεκόρ συμμετοχών ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι το 3ο FESTOS RUN  που είχε σαν αφετηρία την Φαιστό και τερματισμό τον παραθαλάσσιο οικισμό του Καλαμακίου. Το φετινό FESTOS RUN που διοργανώθηκε από το Σύλλογο Επαγγελματιών Καλαμακίου , τον Πολιτιστικό Σύλλογο και τον Δήμο Φαιστού ,  περιελάμβανε τρεις διαδρομές :

  1. Την κλασσική , Φαιστός – Άγιος Ιωάννης – Καμηλάρι – Καλαμάκι,  9 km
  2. Την διαδρομή που είχε σαν αφετηρία το χωριό ,απόστασης  3.5 km
  3. Την διαδρομή των 1000 μέτρων για παιδιά

Η εκκίνηση δόθηκε το πρωϊ στις 9,30 έξω από τη Φαιστό , με τους αθλητές να περνούν  από τα χωριά  Άγιο Ιωάννη, Καμηλάρι  και να καταλήγουν στο  Καλαμάκι!

 

 

Μιά μικρή καθυστέρηση υπήρξε κατά την εξαγωγή των αποτελεσμάτων με αποτέλεσμα να καθυστερήσουν κάποιες απονομές ενώ από οργανωτικής πλευράς όλα κύλισαν άψογα. Κατά τον τερματισμό οι διοργανωτές περνούσαν σε όλους τους τερματίσαντες μετάλλια στο λαιμό , ενώ υπήρχαν άφθονα φρούτα στον τερματισμό και υγρά στους ενδιάμεσους σταθμούς. Στο τέλος έγιναν οι απονομές στους τρεις πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας ενώ τα αποτελέσματα θα τα δημοσιεύσουμε μόλις τα λάβουμε από τους διοργανωτές…

Χαριτωμένο ενστατανέ των αγώνων

Τα Ζαριανάκια…

Ζηλεύω, Λευτέρη…!

Δ/τρια , καθηγητές και μαθητές του Λυκείου Αγίων Δέκα

Οι δύο από τις τρεις πρώτες της γενικής

Οι τρεις πρώτοι της γενικής

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.