Νότια Κρήτη

«Σε καλό δρόμο» η επέκταση του Περιφερειακού Ιατρείου Ζαρού

«Σε καλό δρόμο» η επέκταση του Περιφερειακού Ιατρείου Ζαρού

Σημαντικό έργο για την πρωτοβάθμια Υγεία της ευρύτερης περιοχής της Πάνω Ρίζας.

A-
A+
03/01/2018 | 12:36

Η επέκταση του Περιφερειακού Ιατρείου Ζαρού αποτελεί στόχο για την «Επιτροπή Υγείας» που έχει συσταθεί για να προσφέρει τις δυνάμεις της  στον ευαίσθητο τομέα της ιατρικής περίθαλψης- έναν στόχο που έχει μπει σε καλό δρόμο, όπως μαρτυρά και η μακέτα του έργου που δημοσιεύουμε.

Ήδη, όπως μας ενημέρωσε ο κ. Γιώργος Δαμιανάκης, μέλος της Επιτροπής Υγείας, έχουν διατεθεί 8.000 ευρώ για τις άδειες της επέκτασης –χρήματα που συγκεντρώθηκαν από συναυλία που διοργανώθηκε και από έρανο- ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι τη μελέτη έκανε δωρεάν το Γραφείο των Δημήτρη Δροσανάκη & Νίκου Γιαννακά. Το θέμα έχει πάει στο αρμόδιο Υπουργείο απ΄ όπου αναμένεται το «πράσινο φως» για να ακολουθήσει στη συνέχεια η έγκριση από την Πολεοδομία  που θα ανοίξει το δρόμο για την χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Κρήτης του σημαντικού αυτού έργου για την πρωτοβάθμια Υγεία της ευρύτερης περιοχής της Πάνω Ρίζας.

 

 

 

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.