Νότια Κρήτη

Σε Κουρουπητό και Λοχριά ο Φυσιολατρικός Σύλλογος Ηρακλείου

Σε Κουρουπητό και Λοχριά ο Φυσιολατρικός Σύλλογος Ηρακλείου

Την Κυριακή 15 Απριλίου.

A-
A+
14/04/2018 | 10:37

Στην νοτιοδυτική μεριά του Ψηλορείτη, θα περπατήσει ο Φυσιολατρικός Σύλλογος Ηρακλείου την Κυριακή στις 15-4-2018.

Α’ ΟΜΑΔΑ:ΛΟΧΡΙΑ-ΚΟΥΡΟΥΠΗΤΟ-ΛΟΧΡΙΑ

Ένα πανεύκολο περπάτημα για όλες και όλους,όλο από δρόμο και ανάμεσα από πρίνους.

Ξεκίνημα από το χωριό Λοχριά(υψόμ.570μ),μέχρι την ιδιαίτερη φυσικής ομορφιάς τοποθεσία ‘Κουρουπητό'(υψόμ.1020μ),με τους αιωνόβιους πρίνους,την ωραία θέα και τα μιτάτα περιμετρικά της.

Επιστροφή στην Λοχριά.

Ω.Π. 3 Β.Δ.  1

Β’ ΟΜΑΔΑ:Θα ξεκινήσει λίγο πρίν από το χωριό Λοχριά(υψόμ.550μ).Λίγο χωματόδρομο στην αρχή και στην συνέχεια από μονοπάτι μέχρι την τοποθεσία ‘Κουρουπητό'(υψόμ.1020μ) για συνάντηση με την Α’ομάδα.

Στην συνέχεια θα αποχωριστεί πάλι από την Α’ομάδα και από μονοπάτι μέσα από πρίνους που σε μερικές φορές θα είναι και ασαφές,θα κατηφορίσει για το χωριό ‘Αρδαχτος'(υψόμ.550μ).Κατά την επιστροφή προς το χωριό ‘Αρδαχτος’ θα έχουμε θέα τον κόλπο της Μεσσαράς, τα χωριά του Αμαρίου,τον Κέδρο και το νότιο Κρητικό.
Ω.Π.  5   Β.Δ. 1+

Αρχηγός: Κοντάκης Στέλιος  τηλ:6946195900

Αναχώρηση:08:00

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.