Νότια Κρήτη

Σε Χριστουγεννιάτικους ρυθμούς σήμερα το Τυμπάκι (φώτο)

Σε Χριστουγεννιάτικους ρυθμούς σήμερα το Τυμπάκι (φώτο)

Με  αγάπη αγκαλιάστηκε και φέτος το Χριστουγεννιάτικο παζάρι.

A-
A+
09/12/2018 | 18:06

Με  αγάπη αγκαλιάστηκε και φέτος η μεγάλη προσπάθεια εκπαιδευτικών, μαθητών και γονιών των Νηπιαγωγείων, Δημοτικών, Γυμνασίου και Λυκείου Τυμπακίου που έστησαν σήμερα το πρωί τους πάγκους του καθιερωμένου Χριστουγεννιάτικου Παζαριού τους στην στολισμένη πλατεία Τυμπακίου, με εκπληκτικές δημιουργίες!

Ο κόσμος πέρασε από τους πάγκους του παζαριού, θαυμάζοντας και αγαοράζοντας και τις φετινές δημιουργίες μαθητών, γονιών και εκπαιδευτικών, στηρίζοντας την προσπάθεια των δραστήριων σχολείων.

Στις 18:30 το απόγευμα αναμένεται να γίνει φωτοστολισμός του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην κεντρική πλατεία του Τυμπακίου με τη συμμετοχή της μικτής χορωδίας ενηλίκων ΜΑΕΣΤΡΟ Τυμπακίου και της παιδικής χορωδίας ΜΑΕΣΤΡΟ Τυμπακίου του μουσικού κ. Μιχάλη Μαρακομιχελάκη.

Δείτε το φωτορεπορτάζ από την πλατεία Τυμπακίου:

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.