Νότια Κρήτη

Στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στη Γέργερη το Δημοτικό Καπαριανών

Στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στη Γέργερη το Δημοτικό Καπαριανών

Τους μαθητές ξενάγησε στους χώρους του Πάρκου ο αντιδήμαρχος Μανώλης Δρετάκης.

A-
A+
23/12/2017 | 11:01

Μετά από μεγάλο διάστημα που παρέμενε ανενεργό το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στη Γέργερη ξεκίνησε και πάλι τη λειτουργία του και μάλιστα υποδέχτηκε την πρώτη ομάδα παιδιών που το επισκέφτηκαν.

Η επίσκεψη έγινε την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου μετά από προκαθορισμένο ραντεβού το οποίο είχε κλειστεί από τους δασκάλους του Δημοτικού Σχολείου Καπαριανών σε συνεννόηση με τον αντιδήμαρχο Γέργερης κ. Δρετάκη Μανώλη. Στην αποστολή συμμετείχαν αρκετοί μαθητές της Ε’ και ΣΤ’ Τάξης Δημοτικού Σχολείου Καπαριανών τους οποίους συνόδευαν τέσσερις εκπαιδευτικοί.

Ο αντιδήμαρχος Γέργερης Μανώλης Δρετάκης υποδέχτηκε μαθητές και εκπαιδευτικούς από το σχολείο των Καπαριανών.

Οι μαθητές αρχικά, παρακολούθησαν μια γενική παρουσίαση κανόνων κυκλοφορίας και οδικής ασφάλειας στο αμφιθέατρο και στη συνέχεια εφάρμοσαν τους κανόνες κυκλοφορίας των πεζών καθώς και των ποδηλατιστών μέσα στο χώρο του Πάρκου.

Η εκπαιδευτική διαδικασία που επιτελείται στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής απευθύνεται στους μαθητές της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, με στόχο να τους εμφυσήσει τη σωστή κυκλοφοριακή αντίληψη κυρίως των πεζών, των ποδηλατιστών και των επιβατών οχημάτων.

Το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Δ. Γόρτυνας λειτουργεί κάθε Πέμπτη, κατόπιν συνεννόησης. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2894340323.

 

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.