Νότια Κρήτη

Συνεχίζονται αλλά χωρίς αποτέλεσμα οι έρευνες για Ντέσι και Αντονίνα

Συνεχίζονται αλλά χωρίς αποτέλεσμα οι έρευνες για Ντέσι και Αντονίνα

A-
A+
25/05/2018 | 12:56

Συνεχίζονται χωρίς αποτέλεσμα οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό κάποιου ίχνους της 37χρονης Ντέσι και της 38χρονης Τόνιας, που αναζητούνται εδώ και πολλές μέρες χωρίς να δώσουν σημείο ζωής.

Οι επιχειρήσεις στα νότια του Ρεθύμνου, με επίκεντρο την περιοχή του Κεραμέ, συνεχίζονται καθημερινά, καθώς οι αστυνομικοί προσπαθούν να χτενίσουν σπιθαμή προς σπιθαμή σημεία δύσβατα, ώστε να μην ελαχιστοποιήσουν τις πιθανότητες να είναι κάπου η 37χρονη και να μην εντοπιστεί. Για την ώρα πάντως οι εξαντλητικές έρευνες σε σημεία, που είναι εξαιρετικά δύσκολα, δεν έχουν φέρει αποτέλεσμα, όπως το ίδιο ισχύει και για τις από θαλάσσης έρευνες στα παράλια της περιοχής.

Με λίγες πληροφορίες στα χέρια τους πορεύονται οι αστυνομικοί και για την περίπτωση εξαφάνισης της 38χρονης Τόνιας, η οποία αγνοείται από τις 11 Μαΐου. Οι έρευνες τόσο στο Χουμέρι, όπου φαίνεται πως διέμεινε κάποιες μέρες πριν την εξαφάνισή της, αλλά και σε άλλους χώρους που στο παρελθόν είχε διαμείνει σε φιλικά σπίτια, καθώς η ίδια δεν είχε μόνιμη κατοικία, δεν είχαν αποτέλεσμα. Οι αστυνομικοί επιχειρούν να πάρουν πληροφορίες από άτομα του φιλικού περιβάλλοντος της αγνοούμενης, χωρίς για την ώρα κάποια να έχουν αξιοποιηθεί τόσο ώστε να εντοπιστεί η 38χρονη.

Goodnet

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.