Νότια Κρήτη

Συζητώντας για την «Ανάπτυξη λόγου & παιχνιδιού των παιδιών»

Συζητώντας για την «Ανάπτυξη λόγου & παιχνιδιού των παιδιών»

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου, στις 5 το απόγευμα στις Μοίρες.

A-
A+
13/12/2017 | 8:52

Την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου, στις 5 το απόγευμα στο χώρο της Κοινωνικής Υπηρεσίας Δήμου Φαιστού του Κέντρου Ημέρας «Εν Πλω», στο Ισόγειο του Δημαρχείου στις Μοίρες θα πραγματοποιηθεί η 2η συνάντηση της δράσης «Συζητώντας για το παιδί» με θέμα τα «Τυπικά στάδια ανάπτυξης λόγου & παιχνιδιού των παιδιών».

Συντονίστρια του ενδιαφέροντος θέματος θα είναι η Μαρία Σπαντιδάκη, Λογοθεραπεύτρια της Κοινωνικής Υπηρεσίας Δήμου Φαιστού και του Κέντρου Ημέρας «Εν Πλω».

Κάθε 2η Τετάρτη

Όπως σημειώνουν οι διοργανωτές «Κάθε δεύτερη Τετάρτη του μήνα, στις 5 το απόγευμα, συναντιόμαστε γονείς, κηδεμόνες, εκπαιδευτικοί και όποιος άλλος ενδιαφέρεται και συζητάμε θέματα σχετικά με τα παιδιά.

Είναι χαρά μας να έρθετε όλοι και μαζί να προβληματιστούμε, να μοιραστούμε απόψεις, ιδέες, εμπειρίες, να συζητήσουμε απορίες μας και να προτείνουμε λύσεις σε ότι μας αφορά από τη ζωή μας με τα παιδιά.

Οι συναντήσεις μας ξεκίνησαν από την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου με το θέμα: “Από σύντροφοι… Γονείς!”, το οποίο συντονίστηκε από την κ. Γαλανοπούλου Βασιλική, Ψυχολόγο της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Φαιστού και του Κέντρου Ημέρας “Εν Πλω”».

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.