Κους Κους

Τα δυναμικά κορίτσια του festos run…!

Τα δυναμικά κορίτσια του festos run…!

A-
A+
04/06/2018 | 20:34

Ιδιαίτερα δυναμική ήταν στο FESTOS RUN η παρουσία του «ασθενούς»φύλου, καθώς μόνο… ασθενής που δεν υπήρξε η συμμετοχή των γυναικών στην όλη οργάνωση (ως αθλήτριες αλλά και ως διοργανώτριες) των κυριακάτικων αγώνων της 3ης  Ιουνίου.

Στους αγώνες που παρουσίασε η έμπειρη Ύβα Κουμαντάκη (η οποία αν είχε θεσπιστεί …μετάλλιο παρουσίασης θα το κέρδιζε επάξια!) σημαντική ήταν η συμβολή, μεταξύ άλλων, της Προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλαμακίου Ελένης Μπικάκη, της Γενικής Γραμματέας του Συλλόγου Κορίνας Σπανακάκη (που… έτρεξε όχι μόνο μεταφορικά για την επιτυχία των αγώνων αλλά και κυριολεκτικά αφού συμμετείχε σε αυτούς!) και βεβαίως η συμβολή όλων των εθελοντριών που ο φακός απαθανάτισε σε μια αναμνηστική φωτογραφία.

Πολλά μπράβο σε όλες σας κορίτσια και του χρόνου να είσαστε καλά να ομορφύνετε με την παρουσία σας το επόμενο FESTOS RUN που έχει γίνει πια θεσμός στην περιοχή του κρητικού νότου!

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.