Νότια Κρήτη

Τίμησαν τους πεσόντες στο Βαλή του Δήμου Γόρτυνας

Τίμησαν τους πεσόντες στο Βαλή του Δήμου Γόρτυνας

Ιδιαίτερη συγκίνηση από τις οικογένειες και τους συγγενείς των θυμάτων.

A-
A+
27/05/2018 | 16:31

Εκδήλωση μνήμης και τιμής για τους πεσόντες της Μάχης της Κρήτης πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 27 Μαΐου 2018 στο χωριό Βαλή του Δήμου Γόρτυνας.

Στο μνημείο των πεσόντων τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση και ακολούθησε κατάθεση στεφάνων παρουσία εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης και της Αστυνομίας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Ματαλλιωτάκης, ενώ παρόντες ήταν ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Γκαγκαλών, Μανόλης Μπομποδάκης, εκπρόσωποι των οικογενειών των πεσόντων και αρκετός κόσμος. Έκδηλη ήταν η συγκίνηση των οικογενειών των θυμάτων αλλά και των συγγενών που παραμένει άσβεστη η μνήμη των αγαπημένων που χάθηκαν.

Την ευθύνη της τελετής είχε η εκπαιδευτικός Ζαμπία Παπαδάκη.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης ακολούθησε κέρασμα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βαλή.

 

 

 

 

 

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.