Νότια Κρήτη

Την 2η θέση σε πανελλήνιο διαγωνισμό ζωγραφικής το Δημ. σχολ. Καπαριανών

Την 2η θέση σε πανελλήνιο διαγωνισμό ζωγραφικής το Δημ. σχολ. Καπαριανών

Το θέμα επέλεξαν και "εκτέλεσαν" οι μαθήτριες Δαμιανάκη , Σερβίτη, Τσικνάκη

A-
A+
14/06/2018 | 15:14

Την 2η θέση σε Πανελλήνιο διαγωνισμό ζωγραφικής με θέμα το περιβάλλον απέσπασε το Δημοτικό σχολείο Καπαριανών . Οι μαθήτριες , Δαμιανάκη Αντωνία, Σερβίτη Στέλλα και Τσικνάκη Μαριέλσα που εκπροσώπησαν το σχολείο, επέλεξαν σαν θέμα ένα πανέμορφο βυθό με δελφίνια και ήταν αυτό που τους έδωσε τελικά την 2η θέση.

Τα βραβεία δόθηκαν στο μέσον περίπου της σχολικής χρονιάς στην αίθουσα ΑΝΔΡΟΓΕΩ στο Ηράκλειο ενώ την περασμένη Τρίτη κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων στο Δημοτικό σχολείο Καπαριανών ,  ο συλλόγος γονέων και κηδεμόνων δια της προέδρου κ. Νίκης Οικονομάκη τους προσέφερε  αναμνηστικά δωράκια (φωτό).

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.