Νότια Κρήτη

Την Κυριακή τα αποκαλυπτήρια της προτομής Στυλιανού Πρινιανάκη

Την Κυριακή τα αποκαλυπτήρια της προτομής Στυλιανού Πρινιανάκη

Η τελετή θα γίνει με κάθε επισημότητα στην πλατεία των Στόλων στις 10.40 π.μ.

A-
A+
19/06/2017 | 23:11

Συνέχεια της επίσημης παράδοσης και του επαναπατρισμού των οστών του ήρωα- καταδρομέα της Κύπρου Στυλιανού Πρινανάκη, που έγινε πριν από ένα χρόνο, η τελετή των αποκαλυπτηρίων με την προτομή του καταδρομέα στην πλατεία των Στόλων που και επίσημα έχει μετονομαστεί σε πλατεία «Στυλιανού Πρινιανάκη».

Ο Δήμος Γόρτυνας, το Τοπικό Συμβούλιο της Τοπικής Κοινότητας Στόλων, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Στόλων, η οικογένεια του ήρωα και ο Σύλλογος «ΚΟΜΑΝΤΟΣ 74» δωρητής της προτομής του πεσόντα στην Κύπρο, Ήρωα Ανθυπασπιστή Καταδρομών Στυλιανού Πρινιανάκη αποτελούν τους φορείς που θα παραστούν στην επίσημη τελετή.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος προσκαλεί όλους τους δημότες και τους επισκέπτες στην τελετή των Αποκαλυπτηρίων της προτομής, που θα πραγματοποιηθεί στην Τοπική Κοινότητα Στόλων την Κυριακή 25 Ιουνίου 2017 και ώρα 10.40 π.μ. στην πλατεία των Στόλων.

 

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.