Νότια Κρήτη

Το ευχαριστώ του Δημάρχου για την άμεση κατάσβεση της πυρκαγιάς στις Μέλαμπες

Το ευχαριστώ του Δημάρχου για την άμεση κατάσβεση της πυρκαγιάς στις Μέλαμπες

Η δύναμη ψυχής που επέδειξαν είναι πραγματικά αξιοθαύμαστη

A-
A+
11/08/2018 | 21:07

Ο Δήμαρχος Αγίου Βασιλείου Γιάννης Ταταράκης εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς όλους τους φορείς και τους κατοίκους που συνέβαλαν στο έργο της πυρόσβεσης και της επιτυχούς αντιμετώπισης της πυρκαγιάς που ξέσπασε το πρωί του Σάββατου 11 Αυγούστου πολύ κοντά στον οικισμό των Μελάμπων, για τον ζήλο, την αποφασιστικότητα και την ετοιμότητα που επέδειξαν, προκειμένου να αποφευχθεί μια πυρκαγιά με απρόβλεπτες και καταστροφικές συνέπειες.
Συγκεκριμένα, ευχαριστεί:
-Την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρεθύμνου και ιδιαίτερα τον Διοικητή, Πύραρχο Νίκο Λαγουδάκη η συμβολή του οποίου υπήρξε καθοριστικής σημασίας στο έργο της πυρόσβεσης αφού άμεσα κινητοποίησε τις επίγειες δυνάμεις αλλά και δύο ελικόπτερα.
-Το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας τον Υπεύθυνο του Δήμου κ Βαγγέλη Καπετανάκη για την άμεση ανταπόκριση, τον συντονισμό και την άψογη συνεργασία με τους εμπλεκόμενους (Πυροσβεστική- Δήμος- Σώμα εθελοντών-Αντιπεριφέρεια) αποτρέποντας την επέκταση της πυρκαγιάς, θέτοντας εκτός κινδύνου τους δημότες μας και τις περιουσίες τους.
-Την Αντιπεριφέρεια Ρεθύμνου που συνέδραμε στο έργο της πυρόσβεσης με την αποστολή μιας υδροφόρας.
-Ιδιαίτερη μνεία στις εθελοντικές ομάδες με τα μικρά πυροσβεστικά οχήματα αλλά και στους κατοίκους οι οποίοι με αυταπάρνηση, κουράγιο, αίσθηση κοινωνικής ευθύνης και ευαισθησίας ήταν παρόντες, αποδεικνύοντας ότι τιμούν την αποστολή τους.
Όλοι οι ανωτέρω φορείς, ο καθένας από τη θέση και τον ρόλο που του αντιστοιχεί και ενεργώντας συντονισμένα, ανταποκρίθηκαν με ετοιμότητα, άμεσα και ακούραστα στο καθήκον τους και κατάφεραν να περιορίσουν την φωτιά γρήγορα, αποτρέποντας την επέκτασή της.
Η δύναμη ψυχής που επέδειξαν είναι πραγματικά αξιοθαύμαστη.

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.