Νότια Κρήτη

Το πρόγραμμα του μαθητικού φεστιβάλ θεάτρου και μουσικής Δήμου Γόρτυνας

Το πρόγραμμα του μαθητικού φεστιβάλ θεάτρου και μουσικής Δήμου Γόρτυνας

Έναρξη 12/6 στις 7μμ στη Γόρτυνα

A-
A+
12/06/2018 | 10:00

Ξεκινάει σήμερα το 7ο Μαθητικό Φεστιβάλ Παραδοσιακής μουσικής & θεάτρου του Δήμου Γόρτυνας

 12 Ιουνίου ώρα έναρξης 19:00 *

Έναρξη – Χαιρετισμός *Μουσικόχορευτικός Σύλλογος Μεσαράς- Σχολές χορού Γεωργιλαδάκης

*Θεατρική Παράσταση Λυσιστράτη Αριστοφάνη Δημοτικό Σχολείο Πιτσιδίων Θεατρικό Λυσιστράτη Ο Αριστοφάνης ήταν ο μεγαλύτερος από τους αρχαίους Έλληνες κωμωδιογράφους. Η Λυσιστράτη γράφτηκε το 411 π.Χ. Η ηρωίδα αυτή, της οποίας το όνομα είναι πλαστό, θέλοντας να συμφιλιώσει τους Έλληνες που αλληλοσκοτώνονται, συγκάλεσε συνέλευση γυναικών από την Πελοπόννησο και τη Βοιωτία. Γιατί, κατά τη γνώμη της, η σωτηρία της Ελλάδας εξαρτάται από την ικανότητα των γυναικών, αφού οι άνδρες αποδείχτηκαν ανίκανοι να σταματήσουν τον αιματηρό πόλεμο. Οι 3 σκηνές του έργου διαδραματίζονται μέσα και έξω από την πύλη της Ακρόπολης.

Δασκάλα της τάξης και Διευθύντρια : Μιχαηλίδου Αγγελική Σκηνικά : Λάππα Χαρά ΗΘΟΠΟΙΟΙ 1.Βοζικάκη Χρυσάμαλη 2.Κεφαλογιάννη Αλίκη 3.Κυπράκη Χρύσα 4.Κωνσταντοπούλου Αγάπη 5.Μαυρομανωλάκης Γιώργος 6.Μπελαδάκης Σταύρος 7.Σκαπέρδας Γιάννης 8.Κοτσιφάκη Γιωργία 9.Κουμανάκου Αλέξανδρο 10.Σπινθάκη Αναστασία 11.Σπινθάκης Άγγελος 12.Τσαφαντάκης Μιχαήλ Άγγελος

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.