Νότια Κρήτη

ΤΟΕΒ Αγίας Γαλήνης – Μελάμπων: Διακοπή νερού 23 με 29 Οκτωβρίου

ΤΟΕΒ Αγίας Γαλήνης – Μελάμπων: Διακοπή νερού 23 με 29 Οκτωβρίου

A-
A+
13/10/2017 | 10:31

Ο ΤΟΕΒ Αγίας Γαλήνης – Μελάμπων ενημερώνει τους χρήστες – καταναλωτές, πως για την προσπάθεια αντικατάστασης των πεπαλαιωμένων και φθαρμένων τμημάτων του δικτύου άρδευσης, θα αναγκαστούν να πραγματοποιήσουν διακοπή του νερού σε όλο το δίκτυο του ΤΟΕΒ από 23 Οκτωβρίου 2017, έως και την 29η Οκτωβρίου 2017.

Ο σχεδιασμός της αντικατάστασης είναι προγραμματισμένος από τις αρμόδιες υπηρεσίες και τον εργολάβο από τα τέλη Αυγούστου – αρχές Σεπτεμβρίου.

Λόγω της αρδευτικής περιόδου θα γίνει η διακοπή στο τέλος Οκτωβρίου (μια και αυτή είναι η καταλυτική ημερομηνία παράδοσης του έργου), για να μην υποστούν ζημιές οι καλλιέργειες της περιοχής.

Παρακαλείται να γίνει ο ανάλογος προγραμματισμός από μέρους σας και να γίνουν τα απαιτούμενα ποτίσματα, πριν τη διακοπή…

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.