Νότια Κρήτη

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στις έδρες και των τεσσάρων ενοτήτων του Δήμου Γόρτυνας

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στις έδρες και των τεσσάρων ενοτήτων του Δήμου Γόρτυνας

Φαντασμαγορικό σκηνικό με τη φωταγώγηση του Δέντρου και του Δημαρχείου των Αγίων Δέκα.

A-
A+
16/12/2017 | 13:58

Διήμερο πρόγραμμα εορτασμού με πολλές και ποικίλες εκδηλώσεις ετοιμάζουν φέτος για την παραμονή των Χριστουγέννων στο Δήμο της Γότυνας.

Η δημοτική αρχή με τη συνεργασία των τοπικών φορέων του Δήμου διοργανώνει Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις σε όλες τις Δημοτικές ενότητες. Οι δράσεις έχουν χαραχτήρα εορταστικό και είναι αφιερωμένες κυρίως στα παιδιά με πολλές εκπλήξεις και πολλά δώρα που θα μοιράσει ο Άγιος Βασίλης!

Την ίδια ώρα κορυφώνονται οι προετοιμασίες για τον στολισμό και τη φωταγώγηση του Δημαρχείου στην έδρα του Δήμου στους Αγίους Δέκα, όπου πρόκειται να γίνει η κεντρική εκδήλωση για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου και της φάτνης που έχουν ήδη στηθεί στην είσοδο επί του κεντρικού δρόμου.

Σε ένα πρώτο δοκιμαστικό που έγινε χθες το βράδυ η εικόνα ήταν πραγματικά φαντασμαγορική και παρότι δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα ο στολισμός του κτιρίου και της φάτνης δόθηκε μια μικρή γεύση για το τι θα μπορούν να περιμένουν φέτος οι δημότες της Γόρτυνας.

Εξάλλου ακόμα και στις πιο δύσκολες οικονομικές συγκυρίες το χαρμόσυνο μήνυμα της έλευσης του Θεανθρώπου, της αγάπης και της αλληλεγγύης είναι αυτό που επιβάλλει την αλλαγή στο σκηνικό της καθημερινότητας και στις καρδιές όλων μας!

Σύμφωνα με το πρόγραμμα όπως ανακοινώθηκε από το Δήμο εκδηλώσεις θα γίνουν:

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017 , ώρα 18.30

Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στο Δημαρχείο των Αγίων Δέκα. Θα ακολουθήσει δίωρο πρόγραμμα για παιδιά με παιχνίδι ,θεατρικά δρώμενα, μάγο και Άγιο Βασίλη που θα μοιράσει δώρα. Κέρασμα με εορταστικά εδέσματα.

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017 , ώρα 18.30

Μουσική συναυλία στο Δημαρχείο των Αγίων Δέκα από το «Σύνολο Νυκτών και Τοξοτών Οργάνων». Κέρασμα με εορταστικά εδέσματα.

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017, ώρα 18.30

Δημοτική Ενότητα Ρούβα στο Δημοτικό κατάστημα Γέργερης, δίωρο πρόγραμμα για παιδιά με παιχνίδι ,θεατρικά δρώμενα, μάγο & Αγ. Βασίλη που θα μοιράσει δώρα. Κέρασμα με εορταστικά εδέσματα.

Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017, ώρα 18.30

Δημοτική Ενότητα Αγ. Βαρβάρας στο Δημοτικό κατάστημα Αγ. Βαρβάρας, δίωρο πρόγραμμα για παιδιά με παιχνίδι ,θεατρικά δρώμενα, μάγο & Αγ. Βασίλη που θα μοιράσει δώρα. Κέρασμα με εορταστικά εδέσματα.

Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017, ώρα 18.30

Δημοτική Ενότητα Κόφινα στο Δημοτικό κατάστημα της Ασημίου, δίωρο πρόγραμμα για παιδιά με παιχνίδι ,θεατρικά δρώμενα, μάγο & Αγ. Βασίλη που θα μοιράσει δώρα. Κέρασμα με εορταστικά εδέσματα.

Το πρόγραμμα είναι κυλιόμενο και επαναλαμβανόμενο καθώς σύμφωνα και με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου φέτος προγραμματίστηκαν εκδηλώσεις στις έδρες και των τεσσάρων δημοτικών ενοτήτων της Γόρτυνας.

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.