Οικονομία

Νέο ξεκίνημα της INTERAMERICAN στο Ρέθυμνο

Νέο ξεκίνημα της INTERAMERICAN στο Ρέθυμνο

Λαμπρά εγκαίνια στη νέα στέγη του Γραφείου Πωλήσεων

A-
A+
21/10/2017 | 14:26

Στο πλαίσιο του σχεδίου ανάπτυξης του εταιρικού Δικτύου Πωλήσεων (Αgency) και στην περιφέρεια, η INTERAMERICAN εγκαινίασε πρόσφατα τη νέα στέγη του Γραφείου Πωλήσεων στο Ρέθυμνο, ενισχύοντας περαιτέρω την παρουσία της στην Κρήτη. Στο νέο ξεκίνημα παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της τοπικής Αυτοδιοίκησης, των Αρχών, επαγγελματικών και κοινωνικών φορέων, φίλοι και πελάτες, οι συνεργάτες του Γραφείου και διοικητικά στελέχη της εταιρείας.

Όπως τόνισαν ο Τ. Ηλιακόπουλος, γενικός διευθυντής Πωλήσεων και Marketing και ο Μ. Κούτης, διευθυντής πωλήσεων Δικτύου Agency της εταιρείας, το νέο Γραφείο υπογραμμίζει την επιλογή της INTERAMERICAN για τη δυναμική ενίσχυση της παρουσίας της στην πόλη. Η εταιρεία, με προτάσεις που απαντούν στις πραγματικές ανάγκες της τοπικής κοινωνίας, επιζητεί να αναδείξει το σύγχρονο, πελατοκεντρικό «πρόσωπο» και τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματά της στις ασφαλίσεις υγείας, προστασίας της ζωής και της περιουσίας (κατοικίας, αυτοκινήτου, επιχείρησης κ.λπ.), στις αστικές ευθύνες, στις επενδυτικές και αποταμιευτικές λύσεις, σταθερά στη βάση της υψηλής φερεγγυότητας και ποιότητας υπηρεσιών που χαρακτηρίζουν την ηγετική θέση της INTERAMERICAN στην ασφαλιστική αγορά.

Το νέο ξεκίνημα της εταιρείας στο Ρέθυμνο χαιρέτισε, εκ μέρους του Δήμου, ο αντιδήμαρχος Σκορδύλης Γεώργιος, ο οποίος επεσήμανε πως η τοπική κοινωνία χρειάζεται την υγιή και αναπτυξιακή επιχειρηματικότητα για την τόνωση της οικονομικής ζωής και την ευημερία των πολιτών. Το Γραφείο Ρεθύμνου, που ανέλαβε να συντονίσει ο Στ. Λουραντάκης, διοικητικός διευθυντής πωλήσεων και στα Χανιά, αριθμεί 26 συνεργάτες. Ακόμη, η εταιρεία διαθέτει στο Ρέθυμνο και συνεργασίες δικτύου υγείας -18 ιατρούς και 2 διαγνωστικά κέντρα- για την υποστήριξη των ασφαλιστικών προγραμμάτων της στην πρωτοβάθμια φροντίδα της υγείας.

Φωτογραφίες:

Στιγμιότυπα από τα εγκαίνια στο Ρέθυμνο.

 

 

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.