Οικονομία

Thomas Cook: Προσλήψεις προσωπικού και στην Κρήτη

Thomas Cook: Προσλήψεις προσωπικού και στην Κρήτη

Συνολικά αναζητά να προσλάβει 145 άτομα, που μιλούν άπταιστα Αγγλικά και Γερμανικά.

A-
A+
01/02/2018 | 12:07

Η Thomas Cook αναζητά προσωπικό που θα απασχοληθεί τη σεζόν του 2018 στη διεθνή ομάδα Μάνατζμεντ Προορισμού.

Συνολικά αναζητά να προσλάβει 145 άτομα, που μιλούν άπταιστα Αγγλικά και Γερμανικά, σε δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς της, ανάμεσα στους οποίους είναι και η Κρήτη.

Συγκεκριμένα, προτίθεται να προσλάβει 90 ξεναγούς, 30 υπαλλήλους τηλεφωνικού κέντρου, 20 ανιματέρ για παιδιά και άλλους 5 για σπορ.Ανάλογα με τον προορισμό, η σεζόν του 2018 ξεκινά το Μάρτιο και τον Ιούνιο και ολοκληρώνεται στα τέλη Οκτωβρίου.

Οι ξεναγοί και ανιματέρ μπορούν να απασχοληθούν σε όλο τον κόσμο ενώ οι υπάλληλοι τηλεφωνικού κέντρου έχουν ως βάση την Κρήτη και τη Μαγιόρκα αλλά και το νέο Κέντρο στην Πορτογαλία.

Πριν αναλάβουν καθήκοντα, οι υποψήφιοι θα περάσουν από 10ήμερη εκπαίδευση (Service Academy) στον προορισμό όπου θα απασχοληθούν προκειμένου να προετοιμασθούν για τα καθήκοντά τους.

Tornosnews.gr

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.