Παράξενα

Απίστευτο: Δεκάδες Έλληνες ευχήθηκαν χρόνια πολλά στον Νίκο Καζαντζάκη

Απίστευτο: Δεκάδες Έλληνες ευχήθηκαν χρόνια πολλά στον Νίκο Καζαντζάκη

Ανακοίνωση των διαχειριστών ότι ο μεγάλος συγγραφέας ... δεν είναι πια στη ζωή !

A-
A+
07/12/2017 | 11:08

Απίστευτο κι όμως συνέβη! Εχθές 6 Δεκεμβρίου, ημέρα του Αγίου Νικολάου αρκετοί ήταν οι χρήστες του Facebook που έσπευσαν να ευχηθούν στον Νίκο Καζαντζάκη (ο οποίος έχει φύγει από την ζωή, απ’τον Οκτώβριο του 1957) για την ονομαστική του εορτή!

Μάλιστα τα μηνύματα ήταν τόσα πολλά που οι διαχειριστές της σελίδας αναγκάστηκαν να προβούν σε διευκρινιστική ανακοίνωση ενημερώνοντας τους φίλους ότι ο Νίκος Καζαντζάκης δεν βρίσκεται πια στη ζωή και ότι η σελίδα απλά υπάρχει για να τιμήσει το έργο του σπουδαίου Κρητικού συγγραφέα.

 

Η είδηση άφησε πολλούς με το στόμα ανοιχτό, όμως τα σχόλια που ακολούθησαν κάτω από την ανάρτηση της σελίδας, προκάλεσαν σίγουρα γέλιο.

 

Μερικά από τα σχόλια:

 

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.