Παράξενα

Απίθανος σχεδιασμός δαπέδου για να αποτραπεί το… τρέξιμο!

Απίθανος σχεδιασμός δαπέδου για να αποτραπεί το… τρέξιμο!

Για να δουν οι άνθρωποι ότι τα πλακίδια μπορούν να χρησιμοποιηθούν με πολλούς τρόπους.

A-
A+
14/11/2017 | 13:03

Kοιτάξτε προσεκτικά σε αυτό το πάτωμα. Είναι επίπεδο ή όχι; Δεν μπορείτε να αποφασίσετε; Σας μοιάζει σαν να είναι κοίλο το πάτωμα; Όχι, στην πραγματικότητα είναι απολύτως επίπεδο και σχεδιάστηκε με αυτό τον τρόπο για να αποτρέψει τον κόσμο να τρέχει στον διάδρομο ενός εκθεσιακού χώρου στην Casa Ceramica, μια εταιρεία πλακιδίων στο Μάντσεστερ της Βρετανίας.

Ο Duncan Cook, ο ιδιοκτήτης του Casa Ceramica, λέει σχετικά: “Οι επισκέπτες και οι πελάτες συνήθως τρέχουν να δουν την έκθεσή μας, δεν αφιερώνουν περισσότερο χρόνο στα πλακίδια, μπαινοβγαίνουν γρήγορα και αυτό είναι ενοχλητικό. Σκεφτήκαμε λοιπόν να στρώσουμε το δάπεδο στην είσοδο με τέτοιο τρόπο που να μοιάζει ότι υπάρχει κενό και να αποτρέπεται το τρέξιμο!”.

Ωστόσο, το σκεπτικό είναι και λίγο διαφορετικό… “Η έμπνευση ήταν να δημιουργηθεί μια είσοδος με θέμα την ψευδαίσθηση για να δουν οι άνθρωποι ότι τα πλακίδια μπορούν να χρησιμοποιηθούν με πολλούς τρόπους…”, συμπληρώνει ο ιδιοκτήτης.Rating: 9.5/10 (2 votes cast)

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.