Παράξενα

Ινδία: Nερό από τον ιερό ποταμό Γάγγη μέσω… ταχυδρομείου!

Ινδία: Nερό από τον ιερό ποταμό Γάγγη μέσω… ταχυδρομείου!

Οι Ινδοί πιστεύουν ότι το νερό του Γάγγη έχει τη δύναμη να τους εξαγνίσει.

A-
A+
05/06/2018 | 10:45

Οι πιστοί Ινδοί στη χώρα τους, θα μπορούν σύντομα ν’ λαμβάνουν νερό από τον ιερό ποταμό Γάγγη, μέσω του ταχυδρομείου, σύμφωνα με ανακοίνωση της κυβέρνησης. «Εάν ένας ταχυδρόμος μπορεί να διανέμει κινητά τηλέφωνα, κοσμήματα και ρούχα, τότε γιατί να μην μπορεί να παραδώσει και νερό από τον Γάγγη;» αναρωτήθηκε ο Ραβί Σαλκάρ Πρασάντ, υπουργός Επικοινωνιών και Πληροφορικής. «Η ιδέα είναι να εισάγουμε νέα δεδομένα πολιτισμού στην Ινδία» πρόσθεσε.
Ο Γάγγης είναι ο ιερός ποταμός, με τους Ινδουιστές να φτάνουν στα 960 εκατ. στη χώρα, αντιστοιχώντας σε ποσοστό 80% του συνολικού πληθυσμού. Πολλοί από τους πιστούς πιστεύουν ότι το νερό του Γάγγη έχει τη δύναμη να τους εξαγνίσει από τις αμαρτίες τους.

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.