Ελλάδα

Καφές σε χωνάκι

Καφές σε χωνάκι

Η νέα μόδα που έχει ξετρελάνει το Instagram

A-
A+
31/05/2016 | 10:53

Και εκεί που το χωνάκι το είχαμε όλοι συνδέσει απόλυτα με το παγωτό, τώρα μπορούμε να πιούμε ακόμα και τον καφέ μας!

Την ιδέα ουσιαστικά φαίνεται να πρωτολανσάρισε ο barista Dayne Levinrad που αφού εργάστηκε προσφέροντας συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα για καφέ στο εξωτερικό, επέστρεψε στο Γιοχάνεσμπουργκ για να δημιουργήσει κάτι που θα έβαζε την πόλη στο «χάρτη του καφέ». Μετά από αρκετούς πειραματισμούς λοιπόν, κατέληξε στη δημιουργία πατέντας που περιλαμβάνει ένα χωνάκι με τέσσερις στρώσεις σοκολάτα στο εσωτερικό του που λιώνουν από τον καυτό καφέ το πολύ σε 10 λεπτά.

Η νέα πρόταση σερβιρίσματος του καφέ  κάνει θραύση  με τους πελάτες να κάνουν ουρές για να γευτούν αυτό το μοναδικό… παρασκεύασμα!

Ο Levinrad μάλιστα είπε χαρακτηριστικά στο CNN ότι ο λόγος που επέλεξε τον κώνο ήταν καθαρά για να δημιουργήσει ένα νέο προϊόν που θα προωθηθεί στο Instagram.

Αυτή λοιπόν η καινοτομία τους τελευταίους μήνες εξελίχθηκε στη νέα τρέλα στο instagram με τις σχετικές δημοσιεύσεις, όπως καταγράφει το CNN, να φτάνουν σχεδόν το 1.000.000!

Καφές σε χωνάκι λοιπόν ή στη γλώσσα του Instagram #coffeeinacone!

Μήπως είναι καιρός να έρθει και στην Ελλάδα;

 

 

καφές σε χωνάκι

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

καφές σε χωνάκι

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

καφές σε χωνάκι

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.