Παράξενα

Κολοκύθα γίγας στα Χανιά – Ζυγίζει 27 κιλά (φώτο)

Κολοκύθα γίγας στα Χανιά – Ζυγίζει 27 κιλά (φώτο)

Οι καταστηματάρχες σκέφτονται να την κόψουν και να την δωρίσουν στους κατοίκους.

A-
A+
11/01/2018 | 12:48

Μία τεράστια κολοκύθα κοσμεί την «Φρουταρία της Μαρίας», επί της οδού Ανδρέα Παπανδρέου (Δημοκρατίας), η οποία ζυγίζει ούτε λίγο ούτε πολύ 27 ολόκληρα κιλά.

Όπως δήλωσε η ιδιοκτήτρια της φρουταρίας, Μαρία Κουτσιώφτη, την κολοκύθα την δώρησε στο κατάστημα ένας παραγωγός, ο οποίος καλλιεργεί για το σπίτι του, δεν χρησιμοποιεί λιπάσματα αλλά μόνο κοπριά και έτσι αρκετά συχνά βγάζει κολοκύθες μεγάλου μεγέθους. «Ο συγκεκριμένος, κύριος, μας είπε ότι έχει μία μεγάλη κολοκύθα, την οποία δεν ήθελε, και εμείς δεχτήκαμε αμέσως να την πάρουμε και να τη τοποθετήσουμε στο κατάστημα. Ο κόσμος περνάει συνέχεια και τη χαζεύει και εμείς σκεφτόμαστε όταν την κόψουμε να τη δωρίσουμε στους συμπολίτες μας».

zarpanews

 

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.