Παράξενα

Παράτολμη φωτογράφηση μοντέλου με καρχαρίες

Παράτολμη φωτογράφηση μοντέλου με καρχαρίες

Καρχαρίας δάγκωσε μοντέλο του Instagram, ενώ έκανε φωτογράφηση στις Μπαχάμες

A-
A+
11/07/2018 | 18:30

Στενή επαφή με έναν καρχαρία κατά τη διάρκεια φωτογράφησης στις Μπαχάμες είχε η Καταρίνα Ζατρούτσκι- 19χρονη φοιτήτρια και μοντέλο του Instagram.

Η 19χρονη βρισκόταν μαζί με τον σύντροφό της και την οικογένεια του διακοπές στις Μπαχάμες. Το μοντέλο θέλησε να εκμεταλλευτεί τα εξωτικά νερά για κάποιες φωτογραφίες, τις οποίες θα ανέβαζε στα social media. Μία ημέρα, γυρνώντας από το φαγητό, είδαν σε ένα σημείο να κολυμπούν καρχαρίες τροφοί, και αρκετοί άνθρωποι κοντά τους, οπότε και θέλησε να τραβήξει φωτογραφία, καθώς το συγκεκριμένο είδος καρχαριών θεωρείται ιδιαίτερα ήμερο, και πολλοί έχουν ανεβάσει φωτογραφίες μαζί τους στο Instagram- μάλιστα, το κολύμπι με το συγκεκριμένο είδος καρχαριών θεωρείται συνηθισμένη δραστηριότητα στις Μπαχάμες.

Η Ζατρούτσκι βούτηξε μέσα και…ένας καρχαρίας εξέφρασε την αντίθεσή του, δαγκώνοντάς την στο χέρι (!). Παρόλα αυτά, διατήρησε αξιοθαύμαστα την ψυχραιμία της, βγάζοντας το χέρι από το νερό για να μη στάξει αίμα και αναστατώσει τους καρχαρίες.

Όταν βγήκε από το νερό, διαπίστωσε ότι το τραύμα δεν ήταν ιδιαίτερα σοβαρό, και η ίδια τονίζει πως ήταν πολύ πολύ τυχερή, καθώς τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα. Η ίδια ανέβασε εικόνες στο Instagram, και υπογράμμισε πως δεν θεωρεί ότι οι καρχαρίες έκαναν κάτι πέρα από το φυσιολογικό, καθώς ήταν αυτή που είχε «εισβάλει» στον φυσικό τους χώρο.

 

 

 

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.