Περιβάλλον

Η φροντίδα χώρου πρασίνου στο Ηράκλειο στα χέρια εθελοντή

Η φροντίδα χώρου πρασίνου στο Ηράκλειο στα χέρια εθελοντή

A-
A+
06/11/2014 | 10:20

Σκηνές εγκατάλειψης στο πάρκο Αναλήψεως στο Ηράκλειο αντικρίζουν παιδιά και ενήλικες από το 2009, σε ένα από τους σημαντικούς  χώρους πρασίνου που διαθέτει η πόλη του Ηρακλείου και όπου βρίσκεται παιδική χαρά. Η υπηρεσία Πρασίνου ελλείψει προσωπικού αδυνατεί να ανταπεξέλθει στις ανάγκες των χώρων αυτών ,  με αποτέλεσμα ένα κάτοικος της Ανάληψης, ο Κώστας Χιωτέλης να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

Με προσωπικό του κόπο, αλλά και έξοδα, σε καθημερινή βάση φροντίζει το πάρκο το οποίο βρίσκεται εντός των τειχών και επιθυμεί να έχει μία αξιοπρεπή εικόνα. Μόνο πρόσφατα η Υπηρεσία Πρασίνου έδωσε το παρόν και από κοινού με τον κο Χιωτέλη έβαλαν σε τάξη το πάρκο, ενώ ο αρμόδιος αντιπρόεδρος Πέτρος Ινιωτάκης δήλωσε ότι δε θα έπρεπε οι πολίτες να σηκώσουν το βάρος των ευθυνών των δημοτικών αρχών.

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.