Πολιτική

Ψυχρός πόλεμος Αθήνας-Μόσχας – Κοτζιάς: Η Ρωσία τα έχει βρει με την Τουρκία

Ψυχρός πόλεμος Αθήνας-Μόσχας – Κοτζιάς: Η Ρωσία τα έχει βρει με την Τουρκία

Ρώσοι αξιωματούχοι επιχείρησαν να εξαγοράσουν Ελληνες κρατικούς υπαλλήλους.

A-
A+
10/08/2018 | 13:42

Με σημερινή του ανακοίνωση το υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας απαιτεί από τη Μόσχα σχέσεις ισότητας και σεβασμό, ενώ επισημαίνει ότι η Ρωσία μοιάζει να έχει απομακρυνθεί από τις σχέσεις φιλίας και συνεργασίας με την Ελλάδα και όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανακοίνωση να “ πολεμά ως σύντροφος εν όπλοις της Τουρκίας” και να “της παρέχει σειρά διευκολύνσεων στον τομέα της ασφάλειας”.

Η Αθήνα σημειώνει στην ανακοίνωσή της ότι τα ρωσικά αντίμετρα είναι αυθαίρετα και εκδικητικά, σε αντίθεση με τις απελάσεις Ρώσων διπλωματών που αποφάσισε η ελληνική κυβέρνηση, οι οποίες βασίζονταν -όπως αναφέρει- σε αποδείξεις για παράνομες ενέργειες.

Επαναλαμβάνοντας ότι Ρώσοι αξιωματούχοι επιχείρησαν να εξαγοράσουν Ελληνες κρατικούς υπαλλήλους.

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.