Πολιτική

«Θερμή» υποδοχή από το ΠΑΜΕ, στον Υφυπουργό!

«Θερμή» υποδοχή από το ΠΑΜΕ, στον Υφυπουργό!

Στο ΕΒΕΗ, ενώ πραγματοποιούσε ομιλία για τον ΕΦΚΑ.

A-
A+
17/02/2017 | 20:01

Ένταση επικράτησε στο κτήριο του Επιμελητηρίου Ηρακλείου όπου βρίσκεται ο Υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, Τάσος Πετρόπουλος, που επισκέπτεται στην Κρήτη και πραγματοποιεί ομιλία μετά από πρωτοβουλία των Επιμελητηρίων του Ηρακλείου

Στο ΕΒΕΗ, ενώ πραγματοποιούσε ομιλία για τον ΕΦΚΑ,  «θερμή» υποδοχή του ετοίμασαν, μέλη του ΠΑΜΕ που τον ανέμεναν με πανό διαμαρτυρίας και συνθήματα, έξω από το κτήριο.

Μόλις άρχισε η εκδήλωση, οι διαμαρτυρόμενοι ‘πολιόρκησαν» το κτήριο, κατάφεραν κι έσπασαν τον αστυνομικό κλοιό, εισέβαλαν στην αίθουσα κι επικράτησε ένταση!

Έπεσαν, μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, και μερικές … «ψιλές» μεταξύ στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΜΕ!

Στη συνέχεια, οι διαμαρτυρόμενοι αποχώρησαν φωνάζοντας συνθήματα και η εκδήλωση συνεχίζεται κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας…

Πηγή: cretalive.gr

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.