Νότια Κρήτη

Φεστιβάλ Γλυκού στον Αμπελούζο στις 2 Ιουλίου!

Φεστιβάλ Γλυκού στον Αμπελούζο στις 2 Ιουλίου!

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την Κυριακή 25 Ιουνίου.

A-
A+
17/06/2017 | 14:24

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αμπελούζου ετοιμάζει μια ξεχωριστή γιορτή – αυτήν που μας… γλύκανε πέρυσι και αναμένεται να μας ξαναγλυκάνει και φέτος! Το «2ο Φεστιβάλ Παραδοσιακού Γλυκού-Γεύσεις & Αρώματα του τόπου μας» («Festival of Traditional Sweets-Flavors & Aromas of our place»)  ετοιμάζεται ήδη και θα πραγματοποιηθεί στις 2 Ιουλίου, ημέρα Κυριακή στον Αμπελούζο Δήμου Γόρτυνας.

Συμμετοχές

Όπως αναφέρεται από τον διοργανωτή Πολιτιστικό Σύλλογο που έχει τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, «Οι συμμετέχοντες σύλλογοι, θα λάβουν μέρος σε διαγωνισμό υπό την επίβλεψη της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ηρακλείου, για την ανάδειξη των καλύτερων γλυκών». Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν θα πρέπει να το δηλώσουν μέχρι την Κυριακή 25 Ιουνίου στο τηλέφωνο 6977623621 (κα Μαρία Τσαπάκη). Θυμίζουμε ότι το 1ο Φεστιβάλ Γλυκού πραγματοποιήθηκε πέρυσι τον Ιούλιο με μεγάλη επιτυχία, υπό των ίσκιο των πλατάνων του Αμπελούζου, συνοδεία κρητικού γλεντιού.


Όσοι σύλλογοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν θα πρέπει να το δηλώσουν μέχρι την Κυριακή 25 Ιουνίου στο τηλέφωνο 6977623621.

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.