Πολιτισμός

Παραμύθια από τη Κάρμεν Ρουγγέρη στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας

Παραμύθια από τη Κάρμεν Ρουγγέρη στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας

Ένα ταξίδι με τη φιλοπερίεργη παρέα του «Χένσελ και της Γκρέτελ».

A-
A+
07/01/2019 | 11:57

Φινάλε στις γιορτινές του 10+1 εκδηλώσεις υποδεχόμενο το 2019 κάνει το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης.

Την Τετάρτη στις 6 το απόγευμα η Κάρμεν Ρουγγέρη θα κάνει μια περιήγηση στον μαγικό χώρο του παραμυθιού μέσα από ιστορίες παλιές και περίεργες. Ένα ταξίδι με τη φιλοπερίεργη παρέα του «Χένσελ και της Γκρέτελ» στα μονοπάτια της Ελληνικής Μυθολογίας.

Η Κάρμεν Ρουγγέρη θα παρουσιάσει, για πρώτη φορά στην Κρήτη, το βιβλίο της «Η Γέννηση του κόσμου και… Ιστορίες των θεών του Ολύμπου».
«Ιστορίες που έπλασαν ο αρχαίος ελληνικός λαός και οι ποιητές του για τη γέννηση του κόσμου, για τους θεούς και για τους ήρωες. Ιστορίες που διασώθηκαν από τη γραπτή παράδοση. Με το σκεπτικό λοιπόν ότι όλοι θέλουμε να χαρούμε την ομορφιά των αρχαίων μύθων όπως χαιρόμαστε ένα παραμύθι, παίρνουμε τα πράγματα από την αρχή… Αλήθεια τι πίστευαν οι αρχαίοι Έλληνες; Πως γεννήθηκε ο κόσμος;»
Είσοδος είναι ελεύθερη.

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.