Πολιτισμός

Σεμινάρια για γονείς από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τυμπακίου

Σεμινάρια για γονείς από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τυμπακίου

 Μία αξιόλογη πρωτοβουλία

A-
A+
17/11/2014 | 12:12

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τυμπακίου διοργανώνει μια σειρά εβδομαδιαίων σεμιναρίων τα με σκοπό την επιμόρφωση, την ενημέρωση ώστε να καθοδηγήσει τους ενδιαφερόμενους πάνω σε θέματα της καθημερινότητας και μη, τα οποία πολλές φορές παρουσιάζουν δυσκολίες, φαινομενικά ανυπέρβλητες. Η πρόσκληση είναι ανοιχτή, ενώ για τους ενδιαφερόμενους πολίτες δεν απαιτείται κάποια προεργασία, απλώς προσέρχονται στη δεδομένη ώρα στον τόπο που έχει οριστεί, σύμφωνα με τη γραμματέα του συλλόγου, κα Σπετσωτάκη.

Ο πρώτος κύκλος σεμιναρίων θα διεξαχθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων των Νηπιαγωγείων Τυμπακίου και το προγράμματα έχει ως εξής:

Α’ Κύκλος Σεμιναρίων:

  • -Κυριακή 23/11/14: «Γονεϊκότητα: Μεγαλώνοντας μαζί με το παιδί σας.»

Εισηγήτρια: Κυδωνάκη Μαρία, έναρξη 17:00.

  • -Κυριακή 07/12/2014: «Διατροφή- παιδική παχυσαρκία.»

Εισηγήτρια: Μαρδάνη-Αλεγκάκη Κωνσταντίνα, έναρξη 17:00.

  • -Κυριακή 14/12/2014: «Μαθησιακές δυσκολίες»

Εισηγήτρια: Παρασύρη Ανδρονίκη, έναρξη 17:00.

Ο σύλλογος ευχαριστεί ιδιαίτερα όλους όσοι, όχι μόνο δέχτηκαν στήριξαν αυτήν την προσπάθεια, αλλά και πήραν μέρος ενεργά στα σεμινάρια αυτά.

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.