Πολιτισμός

Τρία εκπληκτικά βίντεο που προβάλλουν τον κρητικό πλούτο!

Τρία εκπληκτικά βίντεο που προβάλλουν τον κρητικό πλούτο!

Τα βίντεο παρουσιάζουν το τρίπτυχο βουνό, θάλασσα, αγροτιά.

A-
A+
03/02/2018 | 13:58

Τρία βίντεο που προβάλλουν με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο τα οφέλη του κρητικού πλούτου, πόσο μάλλον τα οφέλη που παρέχουν οι προστατευόμενες περιοχές του νησιού στους Κρητικούς, δημιουργήθηκαν στο πλαίσιο των δράσεων του δικτύου Natura.

Τα βίντεο παρουσιάζουν το τρίπτυχο βουνό, θάλασσα, αγροτιά και πώς αυτό μπορεί να αξιοποιηθεί προς όφελος του τόπου όταν αντιμετωπίζεται με σεβασμό και τήρηση της παράδοσης.

Στόχος αυτών των βίντεο που αποτελούν δημιουργία της Natura 2000, είναι καλύτερη γνωριμία των πολιτών με το φυσικό περιβάλλον του νησιού και η αναγνώριση των πλεονεκτημάτων που αυτό προσφέρει στη ζωή του τόπου.

 

 

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.