Συνταγές

Γεμιστές πατάτες με τόνο και μαγιονέζα

Γεμιστές πατάτες με τόνο και μαγιονέζα

Εύκολο, νόστιμο, γρήγορο και το τρως άνετα και για κυρίως πιάτο.

A-
A+
17/01/2018 | 13:35

Δύο μεγάλες πατάτες
Μία κονσέρβα τόνο σε νερό
Αλάτι
Πιπέρι
3 κσ μαγιονέζα
1 κρεμμύδι
1 αυγό

Εκτέλεση

Πλένουμε καλά τις πατάτες και δεν αφαιρούμε την φλούδα.

Τις ντύνουμε με αλουμινόχαρτο και τις βάζουμε να ψηθούν για τουλάχιστον μία ώρα στον φούρνο στους 180 βαθμούς. Βάζουμε τις πατάτες από το αλουμινόχαρτο και τις ανοίγουμε στο επάνω μέρος.

Βράζουμε το αυγό μέχρι να σφίξει καλά. Σε ένα μπολ βάζουμε την μαγιονέζα και τον τόνο.

Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο αυγό και ανακατεύουμε καλά αφού πρώτα βάζουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, αλάτι και πιπέρι.

Χωρίζουμε το μείγμα και το βάζουμε πάνω από τις πατάτες.

 

Πηγή: ipop.gr

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.