Συνταγές

Αμυγδαλοσαλάτα

Αμυγδαλοσαλάτα

Γιαούρτι και αμύγδαλα σε ένα δροσερό συνδυασμό με πλούσια διατροφική αξία!

A-
A+
14/05/2016 | 13:06

ΥΛΙΚΑ

250 γρ. γιαούρτι στραγγιστό

1 ματσάκι άνηθο

5 κ. σ. ελαιόλαδο

3/4 φλ. αμύγδαλο χωρίς το φλούδι

Χυμό από ένα λεμόνι

Αλάτι & πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα μίξερ ρίχνουμε τα αμύγδαλα και το ελαιόλαδο και τα χτυπάμε. Προσθέτουμε το χυμό ενός λεμονιού, το αλάτι, το γιαούρτι, επιπλέον ελαιόλαδο αν το μίγμα είναι πολύ πηχτό και τον άνηθο. Τα χτυπάμε όλα μαζί και το σερβίρουμε σε μικρά μπολάκια.