Συνταγές

Γλυκό ψυγείου με ζελέ ανανά

Γλυκό ψυγείου με ζελέ ανανά

Γλυκάκι δροσερό με λίγες θερμίδες και οικονομικό

A-
A+
28/04/2018 | 20:20

Υλικά

11 μπολ πάστας
  1. 1 κονσέρβα ανανά
  2. 1 κουτί ζελέ ανανά
  3. 300 ml χυμός από την κομπόστα ανανά μαζί με νερό
  4. 1 κονσέρβα γάλα εβαπορέ
  5. 1/2 πακέτο μπισκότα Μιράντα
  6. 2 κουταλιές μαργαρίνη

Οδηγίες

  1. Ετοιμάζουμε το ζελέ ρίχνοντας σε ένα μπωλ τη σκόνη μαζί με τον χυμό και το νερό τα οποία έχουμε ζεστάνει. Το βάζουμε στην άκρη να παγώσει.

  2. Τρίβουμε τα μπισκότα στο μούλτι και ρίχνουμε τη μαργαρίνη λιωμένη.  Στρώνουμε το μπισκότο σε μπολάκια για γλυκό (11 μπολάκια περίπου).

  3. Έχουμε από πριν βάλει το γάλα στην κατάψυξη για μια ώρα.  Το χτυπάμε 5 λεπτά στο μίξερ και γίνεται σαν μαρέγγα. Προσθέτουμε μέσα το μισό-παγωμένο ζελέ κι ανακατεύουμε λίγο ακόμα.

  4. Ρίχνουμε στα μπολάκια.  Γαρνίρουμε με τον στραγγισμένο ανανά.

  5. Βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες μέχρι να παγώσει καλά.

  6. Καλή επιτυχία!!

    Διαβάστε σχετικά

    Τάρτα με φρούτα εποχής