Συνταγές

Σπιτικά σοκολατάκια Ferrero Raffaello

Σπιτικά σοκολατάκια Ferrero Raffaello

Eύκολη και νόστιμη συνταγή!

A-
A+
15/04/2016 | 16:25

Eύκολη και νόστιμη συνταγή!

Ποιο παιδί αλλά και μεγάλος δεν λατρεύει τα νόστιμα σοκολατάκια Ferrero Raffaello; Η σπιτική εκδοχή θα σας αφήσει ευχαριστημένους και θα θέλετε να την φτιάχνετε συνέχεια.

Φτιάχνει 35 τεμάχια

50 γρ. βούτυρο

50 γρ. άχνη

2 βανίλιες

150 γρ. σοκολάτα άσπρη τριμμένη

2 κ,γ.  χυμό λεμόνι

100 γρ. Ινδοκάρυδο

35 αμύγδαλα ασπρισμένα

Οδηγίες

Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με την άχνη και τις βανίλιες

Ρίχνουμε και τον χυμό λεμονιού

Προσθέτουμε και την τριμμένη σοκολάτα και 60 γρ. από το Ινδοκάρυδο

Το υπόλοιπο Ινδοκάρυδο το βάζουμε σε μια λεκανίτσα

Με κρύα χεριά, παίρνουμε λίγο από το μίγμα, κάνουμε μικρά μπαλάκια και βάζουμε σε κάθε μπαλάκι ένα αμύγδαλο

Τα πλάθουμε  και τα ρίχνουμε στο Ινδοκάρυδο

Τα βάζουμε σε χαρτάκι για σοκολατάκια, τα κρατάμε σε ένα τάπερ στο ψυγείο για 3 εβδομάδες