Κρήτη

Αποφάσεις για ξενοδοχειακές εταιρείες σε Ρέθυμνο και Παγγαίο

Αποφάσεις για ξενοδοχειακές εταιρείες σε Ρέθυμνο και Παγγαίο

Αποφάσεις που αφορούν ξενοδοχειακές εταιρείες έλαβαν οι Δήμοι Ρεθύμνου και Παγγαίου.

A-
A+
21/08/2017 | 20:57

Ο Δήμος Ρεθύμνης κατακύρωσε το αποτέλεσμα του φανερού, προφορικού, πλειοδοτικού διαγωνισμού για την εκμίσθωση ενός Αγροτεμαχίου 11 στρεμμάτων στη θέση «Καλάμια» εντός ορίων του οικισμού Πλατανιά στον μοναδικό ενδιαφερόμενο Ξενοδοχειακές & Τουριστικές Επιχειρήσεις «ΜΙΝΩΣ ΜΑΡΕ Α.Ε.» που προσέφερε ως μίσθωμα το ποσό των 2.100 ευρώ ετησίως. Η διάρκεια της μίσθωσης θα είναι τριετής με δικαίωμα διετούς  παράτασης.

Ο Δήμος Παγγαίου δέχθηκε την αλλαγή προσώπου του μισθωτή στο ξενοδοχείο Ποσειδών.  Ο κ. Μεμέτ Παπαντώνης αρχικός μισθωτής του ξενοδοχείου ίδρυσε την εταιρεία ΠΑΠΑΝΤΩΝΗΣ Μονοπρόσωπη ΙΚΕ με έδρα στο Δήμο και διάρκεια 25 ετών με αποκλειστικό σκοπό την λειτουργία και εκμετάλλευση του παραπάνω ξενοδοχείου και των 2 ανοικτών πισινών που βρίσκονται στον περιβάλλον χώρο του οικοπέδου ιδιοκτησίας της Κοινωφελούς Επιχειρήσεις Δήμου Παγγαίου. Έτσι η εταιρεία ανέλαβε τη μίσθωση του ξενοδοχείου.

Εξάλλου, ο  Δήμος Ήλιδας ενέκρινε μετά από διαπραγμάτευση την εκμίσθωση του εστιατορίου που βρίσκεται στο Κάμπινγκ Κουρούτας στον κ. Ντούκα Θεόδωρο με συνολικό ποσό 2.500 ευρώ.

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.