Κόσμος

Η Κρήτη με πρωτιά ανάμεσα στα top 50 ξενοδοχεία με τις περισσότερες κρατήσεις το 2018

Η Κρήτη με πρωτιά ανάμεσα στα top 50 ξενοδοχεία με τις περισσότερες κρατήσεις το 2018

Σύμφωνα με τα στοιχεία του HolidayCheck.

A-
A+
13/02/2018 | 13:48

Το top 50 των ελληνικών ξενοδοχείων με τις περισσότερες κρατήσεις, μέχρι στιγμής, για το 2018, σύμφωνα με τα στοιχεία του HolidayCheck, δημοσιεύει κατ’ αποκλειστικότητα το money-tourism.r.

Παράλληλα, αποκαλύπτεται και η διάρθωση των κρατήσεων ανά χώρα και ανά μήνα, για ολόκληρο το 2018, σύμφωνα με τις κρατήσεις που είναι ήδη περασμένες στα συστήματα. Συνολικά έχουν γίνει 22.563 κρατήσεις με ταξιδιωτική αξία 49,8 εκ. €.

Πιο αναλυτικά, «πρώτο των πρώτων» εμφανίζεται το Mitsis Norida Beach στην Καρδάμαινα της Κω, δεύτερο το Kallithea Horizon και τρίτο το Apollonia Beach των Cyan Hotels στην Αμμουδάρα του Ηρακλείου Κρήτης.

Στην τέταρτη θέση βρίσκεται το Caravia Beach στην Κω και στην πέμπτη το Lindos Princess του ομίλου Χατζηλαζάρου στην Ρόδο.

Στο top 50 βρίσκουμε τα πιο γνωστά ελληνικά ξενοδοχεία, μεταξύ των οποίων αρκετά ξενοδοχεία των ομίλων Μήτση και Χατζηλαζάρου, το Lyttos του Παντελή Σαπουνάκη, το CHC Athina Palace στην Κρήτη, το Mayor στην Κέρκυρα, το Neptune στην Κω, το Astir Odysseus επίσης στην Κω, το Creta Maris στην Κρήτη, το Ikos Oceania, κ.ά..

Οι χώρες

Από πλευράς χωρών, η Ισπανία βρίσκεται στην πρώτη θέση, η Τουρκία ακολουθεί και η Ελλάδα βρίσκεται στην τέταρτη θέση, μετά το «λοιπές χώρες», που βρίσκονται στην τρίτη θέση.

Δείτε το ενδιαφέρον γράφημα:

 money-tourism.gr

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.