Κρήτη

Οι Γάλλοι λατρεύουν την Κρήτη

Οι Γάλλοι λατρεύουν την Κρήτη

Αισιόδοξα και για τη νέα τουριστική σεζόν στην Κρήτη, είναι τα μηνύματα από τη Γαλλική αγορά.

A-
A+
09/10/2017 | 19:00

Οι Γάλλοι λατρεύουν την Κρήτη . Ιδιαιτέρως αισιόδοξα και για τη νέα τουριστική σεζόν στην Κρήτη, είναι τα μηνύματα από τη Γαλλική αγορά. Έτσι όπως καταγράφηκαν στην μεγαλύτερη τουριστική έκθεση του Παρισιού στην οποία συμμετείχε και η Περιφέρεια Κρήτης.

Οι Γάλλοι τουρίστες έφτασαν φέτος στην τρίτη θέση των αφίξεων στα αεροδρόμια της Κρήτης. Για το 2018 εκτιμάται ότι θα υπάρξει διψήφια αύξηση του ποσοστού των επισκεπτών, από την όμορφη Γαλλία.

Την Περιφέρεια Κρήτης εκπροσώπησαν : ο αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης, Δημήτρης Μιχελογιάννης, και ο εντεταλμένος σύμβουλος Τουρισμού, Μιχάλης Βαμιεδάκης.

Ο Μιχάλης Βαμιεδάκης δήλωσε:  

«Η Γαλλική αγορά για άλλη μια φορά δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στην Κρήτη. Επιβεβαιώνοντας την προτίμηση των Γάλλων ταξιδιωτών στο νησί μας. Η διψήφια αύξηση σε αφίξεις του 2017, αναμένεται να επαναληφθεί για το 2018. Ενώ βασικό πλεονέκτημα των Γάλλων επισκεπτών είναι η μεγάλη διάρκεια της περιόδου πτήσεων τους. Από τις αρχές του Απρίλη μέχρι τις αρχές του Νοέμβρη. Δίνοντας μεγάλες ανάσες στην τοπική αγορά στην αρχή και το τέλος της τουριστικής περιόδου, όταν την έχει πραγματική ανάγκη».

Το περίπτερο της Περιφέρειας Κρήτης επισκέφθηκαν:

Η υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά.

Ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου, Κωνσταντίνος Τσέγας.

Η προϊσταμένη του Γραφείου ΕΟΤ στο Παρίσι, Δήμητρα Βοζίκη.

Πλήθος εκπροσώπων ταξιδιωτικών οργανισμών, αεροπορικών εταιρειών και δημοσιογράφοι.

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.